Multiplex 4

Toto fórum slouží k diskuzi, nad tím co nefunguje a je třeba spravit, nad řešením servisu a reklamací.

Multiplex 4

Příspěvekod jad » 06 úno 2012 15:28

Uz nekolik tydnu nam nefunguje prijem Multiplexu 4 (vchod 10). Mate stejny problem nebo jde o lokalni zavadu?
jad
 
Příspěvky: 14
Registrován: 04 úno 2010 21:21

Re: Multiplex 4

Příspěvekod pbosek » 06 úno 2012 22:17

Ve vchodě č. 16 rovněž nefunguje Multiplex 4 již od ZÁŘÍ 2011 (aspoň náš byt) a od září to neúspěšně řeším s Pronií. Zatím poslední urgenci jsem zasílal 25.1. jak na Pronii, tak na Výbor a zatím opět bez odpovědi. Připomínám se Pronii od září 2011 pravidelně každých 14 dní.... Už nějak nevím, co udělat, aby to konečně někdo opravil a hlavně to někdo řešil. PS: poslední info z emailu od pana Chytila z 13.1.2012: ....domluvil jsem se s výborem, že to necháme prohlédnout jinou firmou,příští týden by měli dorazit.......
Takže se i já ptám prostřednictvím fóra: Kdy už to konečně někdo opraví? :-) Děkuji za konkrétní odpověď. Petr Bošek
pbosek
 
Příspěvky: 50
Registrován: 27 říj 2008 22:51

Re: Multiplex 4

Příspěvekod jaro » 06 úno 2012 23:02

Jsme na tom stejně vchod 2, také několikrát urgováno u správce. Situace s našemi rozvody není zrovna lichotivá - budeme muset být trpělivý :? Osobně jsem "rád", že vše jede alespoň tak jako teď.
jaro
 
Příspěvky: 416
Registrován: 18 čer 2008 10:59
Bydliště: vchod 2

Re: Multiplex 4

Příspěvekod boby » 07 úno 2012 18:47

Bohužel oprava této věci není jednoduchou záležitostí :-( Skanska si s tím neví rady a vždy to řeší nesystémově, což má za důsledek to, že se signál "rozsype" zase na jiném konci domu. Navíc dohnat Skansku k tomu, aby řešila tuto věc v nějakých rozumných termínech je výkon vcelku heroický, proto se to tak táhne. I z toho důvodu prošel aktuálně STA rozvody nezávislý dodavatel, jehož úkolem je navrhnout řešení a zjistit, kde je problém. Takže nebojte, věc se řeší, ale bohužel to trvá - nejste jediný, koho to štve, ale taková je realita. Bohužel při stavbě se nejspíše v otázce STA rozvodů nepočítalo s provozem digiTV...
boby
 
Příspěvky: 48
Registrován: 11 čer 2008 08:21

Re: Multiplex 4

Příspěvekod jad » 08 úno 2012 12:48

A vi nekdo kde konkretne je problem? Myslim tim zda je napr. na rozvodech spatny typ kabelu (neumi prenest vysoke frekvence), dochazi nekde k ruseni, jsou spatne udelane konektory, problem jsou aktivni/pasivni prvky po ceste, nebo neco uplne jineho?
jad
 
Příspěvky: 14
Registrován: 04 úno 2010 21:21

Re: Multiplex 4

Příspěvekod pbosek » 08 úno 2012 22:56

OK, to chápu, že to trvá, ale od září nic jiného neslyším, že se to řeší a z mého pohledu to vypadá tak, že posílám urgence a nic se neděje vzhledem k nekomunikaci Pronie. Máte tedy aspoň nějaký termín, kdy Vám má nezávislý dodavatel dodat řešení a zjištění, kde je problém, abychom od září, kdy jsem závadu nahlásil, alespoň někam pokročili? Nerad bych se za půl roku dočkal odpovědi:..ale taková je realita. Děkuji Petr Bošek
boby píše:Bohužel oprava této věci není jednoduchou záležitostí :-( Skanska si s tím neví rady a vždy to řeší nesystémově, což má za důsledek to, že se signál "rozsype" zase na jiném konci domu. Navíc dohnat Skansku k tomu, aby řešila tuto věc v nějakých rozumných termínech je výkon vcelku heroický, proto se to tak táhne. I z toho důvodu prošel aktuálně STA rozvody nezávislý dodavatel, jehož úkolem je navrhnout řešení a zjistit, kde je problém. Takže nebojte, věc se řeší, ale bohužel to trvá - nejste jediný, koho to štve, ale taková je realita. Bohužel při stavbě se nejspíše v otázce STA rozvodů nepočítalo s provozem digiTV...
pbosek
 
Příspěvky: 50
Registrován: 27 říj 2008 22:51


Zpět na Servis a reklamace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník