Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Příspěvekod Petr Váňa » 09 čer 2008 10:23

Osobní údaje podle zákona o ochraně osobních údajů
Provozovatelé stránek jsou povinni v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, chránit soukromí návštěvníků našich Internetových stránek. Přečtěte si, prosíme, následující informace, která vám pomohou pochopit možné použití Vašich osobních údajů.

Údaje, které podle zákona shromažďujeme
Podle zákona shromažďujeme pouze ty údaje, které nám pomohou zajistit Vámi požadované služby. Jedná se o údaj o jménu, příjmení, e-mailové adrese a statistické údaje týkající se vašeho prohlížení našich internetových stránek. Žádné další údaje nejsou povinné a nedoporučujeme je vyplňovat (např. telefon), je nutné brát na zřetel, že stránky jsou veřejně přístupné.

Účelem zpracování vašich osobních údajů je
informování o stavu SVJ,
k přizpůsobení obsahu a/nebo úpravy těchto webových stránek pro jednotlivého uživatele,
k oznamování o aktualizaci těchto webových stránek uživatelům.

Doba zpracování osobních údajů
Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů udělujete na dobu neurčitou. Fakticky dochází k smazání údajů po smazání účtu, při nejblizší další správě databáze (přesný časový rozsah není možné sdělit, jedná se o cca týden až měsíc).

Zpřístupnění dalším osobám
V souladu se zákonem o ochraně osobních údajů nejsou údaje sdělovány žádným třetím fyzickým ani právnickým osobám, vyjma těch, u kterých tuto povinnost stanoví platný právní předpis.

Další podmínky zpracování osobních údajů
Přečtením tohoto prohlášení o právu na soukromí berete na vědomí své právo přístupu k osobním údajům tímto informačním webem, jakož i práva na opravu takových osobních údajů a dále své právo požadovat při splnění zákonem stanovených podmínek od provozovatele vysvětlení a odstranění případného závadného stavu.
Petr Váňa
 
Příspěvky: 490
Registrován: 06 čer 2008 15:56
Bydliště: DII - 1021/10

Zpět na Uvítání a informace o funkcích tohoto webu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron